Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss över mail eller telefon om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att komma igång. Fyll i formuläret nedan eller kontakta någon i Kubicom-teamet direkt genom att skicka ett mail till förnamn.efternamn@kubicom.se.

Vi arbetar idag med några av branschens mest spännande aktörer på sina respektive marknader och finns i Karlshamn, Stockholm och Malmö.

Skriv till oss

Ring oss:

010-207 80 07

Karlshamn

(huvudkontor)Pirgatan 13
374 35 Karlshamn

Malmö

Stora Varvsgatan 2
211 19 Malmö

Stockholm

Långholmsgatan 34
117 33 Stockholm

Kubicom-teamet

Alexander Haraldsson
CTO

Civ.ing datateknik, Lunds universitet. Bakgrund som systeminnovatör som deltagit i flera teknikstart-ups tidigare. Ansvarar för Kubicomsystemet och dess tekniska utveckling.

Anders Olsson
CEO

Senior rådgivare och styrelseproffs. Över 30 års erfarenhet från energibranschen varav de sista tio åren som vice koncernchef i E.ON Norden. Dessförinnan VD i ES, ett ingenjörs- och entreprenadföretag med över 2000 anställda.

Emma Nilsson
Communication Manager

Ansvarar för Kubicoms kommunikationsarbete. Har tidigare arbetat med försäljning, kundrelationer och kommunikation.

Kaj Olsson
CFO

Erfaren CFO med lång branscherfarenhet från maskin- och transportsektorn. Har tidigare varit CFO på flera olika maskin- och transportföretag. 

Oscar Alvarsson
Business Area Manager

Magisterexamen Ekonomi, Stockholms universitet. Spenderat hela arbetslivet i konsultbranschen. Kommer senast från FinTech- industrin efter tio år på Banqsoft. Stor erfarenhet av arbete i internationella miljöer med starka varumärken.

Per Lundgren
Co-Founder, COO

Civ.ing väg och vatten, Lunds universitet. En av Kubicoms grundare med mångårig erfarenhet från branschen som bland annat VD för en större transportcentral och som affärsområdeschef på Tyréns.

Peter Mattisson
Executive Chairman

Serieentreprenör och företagsledare. Grundare av bland annat Avalon Innovation, ett av Sveriges mest prisbelönta konsultföretag, samt en rad andra bolag.

Pheter Stål
Full-Stack Developer

Arbetar med Kubicoms dagliga utveckling och underhåll. Har tidigare arbetat med utveckling, säkerhet, arkitektur, kravhantering och att driva tekniska beslut på flera bolag med 13 år inom branschen.

Rasmus Åkesson
Interaction Designer

Ansvarar för användbarhet och design av hela Kubicoms plattform. Har tidigare arbetat med design och användbarhet inom reklam, system och visualisering av data i olika projekt för flera olika företag.

Roger Smith
Software Developer

Arbetar med Kubicoms dagliga utveckling och underhåll. Har arbetat som utvecklare i branschen som konsult i 11 år på flera bolag.