Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss över mail eller telefon om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att komma igång.

Vi arbetar idag med några av branschens mest spännande aktörer på sina respektive marknader och finns i Karlshamn, Stockholm och Malmö.

Skriv till oss

Ring oss:

010-207 80 07

Karlshamn

(huvudkontor)Pirgatan 13
374 35 Karlshamn

Malmö

Stora Varvsgatan 2
211 19 Malmö

Stockholm

Långholmsgatan 34
117 33 Stockholm

Företagsledning

Peter Mattisson
Executive Chairman

Född 1963. Serieentreprenör och företagsledare. Grundare av bland annat Avalon Innovation, ett av Sveriges mest prisbelönta konsultföretag, samt en rad andra bolag. Styrelseledamot i bland annat Blekinge Tekniska högskola.

Anders Olsson
CEO

Född 1955. Senior rådgivare och styrelseproffs. Över 30 års erfarenhet från energibranschen varav de sista tio åren som vice koncernchef i E.ON Norden. Dessförinnan VD i ES, ett ingenjörs- och entreprenadföretag med över 2000 anställda.

Per Lundgren
Co-Founder, COO

Född 1955. Civ.ing väg och vatten, Lunds universitet. En av Kubicoms grundare med mångårig erfarenhet från branschen som bland annat VD för en större transportcentral och som affärsområdeschef på Tyréns.

Alexander Haraldsson
CTO

Född 1990. Civ.ing datateknik, Lunds universitet. Bakgrund som systeminnovatör som deltagit i flera teknikstart-ups tidigare. Ansvarar för Kubicomsystemet och dess tekniska utveckling.

Kaj Olsson
CFO

Född 1950. Erfaren CFO med lång branscherfarenhet från maskin- och transportsektorn. Har tidigare varit CFO på flera olika maskin- och transportföretag. 

Oscar Alvarsson
Business Area Manager

Född 1982. Magisterexamen Ekonomi, Stockholms universitet. Spenderat hela arbetslivet i konsultbranschen. Kommer senast från FinTech- industrin efter tio år på Banqsoft. Stor erfarenhet av arbete i internationella miljöer med starka varumärken.

Emma Nilsson
Communication Manager

Född 1996. Ansvarar för Kubicoms kommunikationsarbete. Har tidigare arbetat med försäljning, kundrelationer och kommunikation.