Letar ni efter fler uppdrag?

Kom igång enkelt och kostnadsfritt. Klicka här

Vi förmedlar och köper in alla typer av maskin- och transporttjänster på uppdrag av våra kunder

- Till er som leverantör erbjuder vi såväl uppdrag som en tryggare och enklare vardag.
Kubicom är en maskin- och transportförmedlare helt utan egna resurser som oberoende och på uppdrag av våra kunder gör inköp från marknadens alla leverantörer. Vi förmedlar resurser från alla typer av leverantör, från enskilda fordonsägare till större centraler.

Genom att samarbeta med Kubicom har ni stora chanser att få fler spännande uppdrag inom just ert specialområde. Vi sköter på uppdrag av kunden och med hjälp av vår unika system all administration och hantering kring uppdraget så att ni kan fokusera på det som är viktigast, att lösa uppdraget.

Få tillgång till en större marknad med fler uppdrag utan kostnad

Genom att samarbeta med Kubicom får du direkt tillgång till en större marknad utan kostnad eller arbete. När dina resurser är registrerade i vårt system så får du automatiskt förfrågningar på nya uppdrag som passar just din kompetens och dina resurser i det geografiska område som passar just dig.

Vår unika urvalsprocess är helt objektiv och automatiserad, vilket betyder att våra kunder kommer att hitta dina resurser även om de inte känner till dig sedan tidigare. Detta skapar helt nya möjligheter till fler uppdrag, både hos nya kunder och i nya områden.

Nya uppdrag med ett pling och all information samlad
på ett ställe är nu verklighet!

Vi har utvecklat ett eget cloudsystem tillsammans med både kunder, maskin- och fordonsägare och centraler som ger fullt stöd och förenklar hela arbetsprocessen från start till slut för alla, så här funkar det:
 • 1. Pling! ett nytt uppdrag
  Nya uppdragsförfrågningar kommer automatiskt in via telefonen och i mailkorgen. Självklart kommer bara förfrågningar på uppdrag som just du kan utföra.
 • 2. Berätta vad du vill ha betalt, det är kunden som väljer
  Svara på de förfrågningar som är intressanta och ange de priset du önskar. Dessutom kan du enkelt lägga upp prislistor och hantera olika avtalspriser för varje kund. Vem som får utföra vilket uppdrag väljs alltid av respektive beställare hos kunden.
 • 3. Tillgång till all information direkt, inskrivet och klart!
  Du får tillgång till all uppdraginformation direkt i systemet via din telefon och slipper skriva in någon information själv. Där finns dessutom dina uppdrag samlad i en enkel och tydlig översikt.
 • 4. Inbyggt kommunikationssystem
  I systemet finns ett inbyggt kommunikationssystem, så det är enklare än någonsin att få tag i rätt person hos beställaren.
 • 5. 100 % digitala transportsedlar
  Arbetet rapporteras enkelt direkt i din telefon med par få klick, all uppdrags-, pris-, och kundinformation hämtas automatiskt - enklare än någonsin.

Systemet har också andra viktiga fördelar:


Smartphone, iPad och dator
Kubicom används enkelt direkt i webbläsaren oavsett dator helt utan installationer, dessutom finns appar för iPhone, iPad och Android telefoner.

100 % cloudsystem
All data sparas, synkroniseras och säkerhetskopieras helt automatiskt. Att använda Kubicoms system kräver inga investeringar i hård- eller mjukvara.

Automatiska uppdateringar
Vårt utvecklingsteam släpper löpande nya funktioner och uppdateringar. Dessa installeras automatiskt och kostnadsfritt för alla användare.

Spara tid och pengar med en enklare administration

Kubicom sparar både tid och pengar för er genom hela arbetet. Vi sköter administrationen kring uppdragen och fakturerar kunden. Era intäkter visas överskådligt och enkelt direkt i systemet dag för dag och utbetalas samlat en gång i månaden för samtliga utförda uppdrag genom Kubicom systemet. Detta ger en total intäktskontroll löpande samtidigt som administrationen minskar.

Glöm det som är tråkig och fokucera på det som är roligt istället!

Kubicom hanterar det som idag tar tid och kraft så att du kan fokusera på det som är viktiga
- att leverera en riktigt bra tjänst till kunden.
 • Rätt information vid rätt tidpunkt till alla - med funktioner som projekthantering, full orderöversikt och delade dokument är det enkelt för alla inblandade att få tillgång till rätt information på ett enkelt sätt.
 • Ändra utan problem - med vårt system är det enkelt att hantera ändringar och tillägg utan att det blir ett problem. Informationen distribueras och allt dokumenteras, automatiskt förstås.
 • Förenklad redovisning - En stor del av avrapporteringen till kund sker av sig självt och transportsedlarna skapas automatiskt.
 • Arbeta med dina kollegor - Genom systemet är det enkelt att följa dem du arbetar med på en karta, skicka meddelanden och ta del av information, oavsett om ni jobbar på samma företag eller ej.
 • Hantering av avtal och försäkringar - i systemet är det enkelt att se vilka försäkringar, avtal med mera som krävs av respektive kund, dessutom hjälper vi till med denna hantering.
Genom Kubicom får du ett effektivare arbete som leder detta till lägre kostnader och en enklare
vardag där du kan fokusera mer på utförandet och mindre på problemhantering och administration

Framförhållning - en dröm för vissa och en
vardag för andra.

Ett stort problem i branschen idag är svårigheten att planera och därmed att skapa framförhållning för leverantörerna Detta i sin tur leder till sämre kapacitetutnyttjande, lägre intäkt och mer problem än nödvändigt för alla inblandade.

Med Kubicom skapas helt nya förutsättningar för enklare planering och mer framförhållning för kunden. Därför kan också du få uppdragsförfrågningarna tidigare och därmed skapa en bättre planering mellan olika uppdrag. Har ni flera resurser är det dessutom enkelt att planera gemensamt. Allt visas i en överskådlig och kraftfull kalendervy.

Alla typer av maskin- och transporttjänster

Kubicom förmedlar alla typer av maskin och transporttjänster och våra kunder har ett brett behov med många olika typer av uppdrag. Det innebär att Kubicom passar alla typer av resurser inom området.


Exempel på tjänster och resurser som förmedlas via Kubicom:
 • Lastmaskiner
 • Grävmaskiner
 • Markvårdsmaskiner
 • Mobilkranar
 • Anläggningsbilar
 • Kranbilar
 • Dumpers
 • Miljö och containertransporter • Tillbehör och extrautrustning lönar sig! I system kan kunderna enkelt göra urval även efter tillbehör och speciella behov inom olika områden.

  Genom att samarbeta med Kubicom får ni:

  
  Tillgång till fler uppdrag
  Få tillgång till en större marknad och fler uppdrag kostnadsfritt då nya uppdragsförfrågningar kommer automatiskt.

  Enklare administration
  Systemet sköter en stor del av administrationen, faktureringen sköter Kubicom och ni sparar tid.

  Längre framförhållning
  Genom helt nya planeringsmöjligheter och digitala hjälpmedel blir framförhållning längre och resursutnyttjandet bättre.

  En effektivare vardag
  Med tillgång till rätt information vid rätt tillfälle, förenklad rapportering, inbyggd tilläggshantering blir vardagen effektivare och roligare.

  Nöjdare kunder
  Genom att du får såväl rätt information som förutsättningar från början, kan du göra ett bättre arbete och därmed även nöjdare kunder.

  Momentan uppföljning
  Full koll, som aldrig förr, för alla i bolaget. Med Kubicom ser du intäkter och nerlagt arbete dag för dag.
  Vad kostar det? Att ta emot förfrågningar och använda Kubicoms system fullt ut är kostnadsfritt. Kubicom tar istället ut en avgift på 3,5% av det fakturerade beloppet till kund - för alla uppdrag, alltid med andra ord väldigt enkelt, tydligt och transparent. Alla priser och summeringar som anges för dig i systemet är de intäkter som kommer utbetalas till ert företag.

  Att komma igång med Kubicom är enkelt, kostnadsfritt och går
  snabbt, prova idag!

  Kom igång idag!
  Skapa ett konto idag och bli redo för nya uppdrag på några minuter genom att klicka här. Du kan också läsa mer om hur du kommer igång här

  Skapa ett Kubicom-konto >
  Jag vill veta mer!
  Vi hjälper er gärna igång och finns hela tiden till hjälp för att svara på frågor och ge support, så tveka inte att kontakta oss!

  Kontakta oss >
  Centraler och transportnätverk
  Kubicom är anpassat även för centraler och transportnätverk med flera unika funktioner.

  Läs mer >