Kubicom för maskin och transportnätverk:
Fler uppdrag och nya kunder på ett enkelt och effektivt sätt

Kubicom är en maskin- och transportförmedlare helt utan egna resurser som oberoende och på uppdrag av våra kunder gör inköp från marknadens alla leverantörer. Genom att samarbeta med Kubicom är möjligheten stor att få fler uppdrag och nya kunder på ett enkelt och smidigt sätt.

Vårt system är anpassat för att användas av transportledare på ett effektivt sätt genom hela uppdraget från förfrågan till utfört uppdrag. Vårt arbetsflöde sätter såväl transportledaren som utföraren i centrum.

Få fler uppdrag och jämna ut beläggningen

Ta emot nya uppdragförfrågningar från intressanta kunder verksamma över hela Sverige kostnadsfritt och automatiskt genom att lägga upp era resurser i Kubicom systemet. Vem som tar emot förfrågningarna väljer ni sjävla. Genom vår automatiserade och objektiva urvalsprocess kommer ni att få förfrågningar och därmed möjlighet att lämna pris på uppdrag som tidigare gick direkt till andra leverantörer.

Ett system anpassat för transportnätverk

Vårt system är anpassat för att fungera för alla typer av leverantörer och har flera funktioner anpassade speciellt för transportnätverk med många enheter, här är några av dem:
  • Förfrågningar - ställ in vem som tar emot era förfrågningar och på vilket sätt.
  • Prishantering - styr enkelt vem som kan lämna priser och hantera er prissättning genom färdiga prislistor per kund, projekt eller fordonstyp.
  • Följ utföraren - följ utförandet i realtid via karta, nerlagd tid och utförd uppdragsmängd.
  • Rättighetsnivåer - Ställ in vem som kan se, ändra och utföra vad i systemet.
  • Delta i projekt - Få en överblick över vad som ska göras, tal del av information och hjälp kunden med vilka resurser som behövs när genom att delta direkt i projekten.
  • Planera - Få stenkoll på alla era uppdrag i Kubicom, fördela och planera enkelt genom kalendern.

”Kubicom gör det möjligt Att öka fokuset på kunden och hjälpa kunden att hitta bättre lösningar på uppdraget”

Fokusera mer på kunden, det lönar sig

Uppdragen som kommer genom Kubicom är enkla att hantera och kräver en minimal administration vilket gör det möjligt att lägga mer tid på kundvård. Därmed är det möjligt för transportledaren att hjälpa kunden med nästa uppdrag eller att finna en lösning på det där svåra uppdraget, eller med andra ord, på saker som bidrar till fler uppdrag och nöjdare kunder.

Nå nya marknader med ett klick!

Att synas och marknadsföra sig på många marknader är kostsamt och tidskrävande, samtidigt kan där finnas spännande och intressanta uppdrag, speciellt för mer specialiserade resurser. Genom Kubicom är det möjligt att enkelt ta emot förfrågningar även från dessa marknader utan att det kostar vare sig tid eller pengar. En större marknad utan kostnad helt enkelt!

Full kontroll

Era uppdrag i Kubicom har ni full koll på från start till slut utan extra arbete. I systemet är det enkelt att följa varje enskilt uppdrag. Genom att alla steg dokumenteras automatiskt ökar både tryggheten och säkerheten. Dessutom finns en inbyggd hantering för avvikelser och tilläggsbeställningar, så att er transportledare kan vara med hela vägen.

Använd era system precis som idag

Kubicom systemet har många integrations och exportmöjligheter, så ni kan lugnt och tryggt arbeta vidare med de system som används internt idag. Kontakta oss så förklarar vi mer.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kommer gärna och berättar mer om hur Kubicom kan bidra till ökade intäkter och fler uppdrag för er på ett snabbt och enkelt sätt. Skicka ett ett meddelande så kontaktar vi dig.